Kolding Netavis

Vækstbooster til Lunderskov

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Merete Due Paarup (V), gruppeformand, Uhrevej 11, 6064 Jordrup.

Lunderskov er en af vores 3 centerbyer i kommunen. Centerbyer med vidt forskellige muligheder, styrker og udfordringer.

Lunderskov er vores grønne centerby med vækst, grønne byggegrunde, attraktiv beliggenhed som pendlerby, aktiv fritids- og foreningsliv … og masser af potentiale for øget tilflytning og bosætning.

Vi er netop blevet præsenteret for en ambitiøs udviklings- og udbygningsplan, der skal smelte hallen og det gamle rådhus sammen til et sports-aktivitets-kultur-fællesskabs-mekka. En plan, der har været undervejs i 5 år. En plan, der er understøttet af grundig behovsanalyse og mere end 40 forskellige foreninger og aktører. En plan, der bakkes op og samtænker med skolens fysiske udviklingsplaner. Sådan!

Det er også en dyr plan. 40 millioner er jo mere end bare et greb i lommen i en stram kommunal økonomi. Men vi skal prioritere at få gang i de første faser og spadestik i projektet. Vi skal have delt elefanten op i mindre bidder. Vi skal have hele Lunderskov mobiliseret i en fælles paraplyorganisation, der kan samle og drive arbejdet frem. Vi skal have gang i massiv fundraising og indsamling. Vi skal have mobiliseret fælles kræfter – og kroner.

Det første spadestik er taget med den nye masterplan. Godt arbejde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *