Kolding Netavis

SF og grønne fodboldbaner

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Hans Holmer (SF), medlem af Fritids- og Idrætsudvalget, Skovbogade 8, 6000 Kolding.

I disse fodboldtider hvor debatten om miljøskadelige gummigranulaterne fra kunstgræsbaner husere, vil jeg godt spille SF på banen og give et indspark til hvad vores holdning er til nye kunstgræsbaner i Kolding kommune.

For SF er det vigtigt at de løsninger, som vi anvender er bæredygtige. Derfor skal kunstgræsbanerne som vi fremover planlægger at opføre i kommunen også være miljøvenlige.

Et enigt Fritids- og Idrætsudvalg går til budgetforhandlingerne med et ønske om flere kunstgræsbaner i Kolding kommune. I den forbindelse fik SF tilføjet den betingelse, at der skal være tale om miljøvenlige kunstgræsbaner. Der findes nemlig i dag 4. generationskunstgræsbaner hvor der ikke anvendes gummigranulater.

Selvfølgelig skal der være kunstgræsbaner i Kolding kommune til glæde for både børn og voksne- Den del bakker vi selvfølgelig op om, men vi skal også investere i de mere miljøvenlige baner som findes hvor vi tager hensyn til miljøet. Det er jeg sikker på at alle i fremtiden vil være godt tilfreds med.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *