Kolding Netavis

Prisen på ældremad sænkes

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Søren Rasmussen (DF), formand for seniorudvalget, Primulavej 7, 6000 Kolding.

Elbo Køkkenet er ejet af Fredericia, Haderslev, Middelfart og Kolding kommuner. Køkkenet producerer mad til både plejehjem og mennesker i deres eget hjem. I Kolding Kommune kan man, som hjemmeboende, også vælge kølemad fra Det danske Madhus og frisklavet mad fra Asbjørns i Lunderskov. Det er min opfattelse, at valgfriheden er meget vigtig, da smag og behag, som bekendt, er meget forskellig.

Efter der i en årrække, har været udfordringer i Elbo Køkkenet bl.a. med listeriafund, så er der nu kommet styr på køkkenet og ny målrettet ledelse. Det har det glædelig resultat, at køkkenet har givet overskud i 2018 og det kommer naturligvis brugerne til gode.

Prisen på maden fra alle tre leverandører falder, med 7,56 kr. for en hovedret og 1,99 kr. for en biret. Får man begge del hver dag, falder prisen altså med godt 280 kr. om måneden. En diæthovedret falder med 9,95 pr. portion. Udbringningen stiger med 1 kr. om ugen, men det er jo til at overse.

Det er vigtigt vi hele tiden har fokus på, at der er valgfrihed, men også at der er kvalitet og udvikling i maden, til de der ikke selv kan lave den. På alle områder skal vi hele tiden udvikle os og blive bedre.

OPDATERING

Søren Rasmussen oplyser nu, at dette IKKE er korrekt. Du kan læse læserbrevet her…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *