Kolding Netavis

Pensionister forgyldes: -Vrøvl

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Hans Erik Adsbøl, Lucernehaven 20, Vonsild, 6000 Kolding.

Pensionister er blevet forgyldt i 25 år er overskriften fra tænketanken CEPOS

“Ældre er i dag en købestærk gruppe. Det skal man ikke lede længe i udbuddet af slagtilbud på alt fra golf- og kulturrejser til designede vinreoler og gourmetrestauranter for at opdage. Men man kan også bare se på tallene. Det har den liberale tænketank Cepos gjort, Pensionister er blevet forgyldt i 25 år i forlængelse af at Dansk Folkeparti i forbindelse med årets forhandlinger om finansloven vil forhøje reguleringen af folkepensionen”.

Kære Cheføkonom i Cepos Mads Lundby Hansen. Hvordan i alverden kan du skrive sådan noget vrøvl, det er da gået noget helt galt med din liberale tænketank Cepos. Magen til vrøvl skal da lede længe efter. Du har jo slet ikke sat dig ind i det, i forholdet til pensionisterne.

Du nævner golf, kulturrejser, designede vinreoler, gourmetresturanter, du er direkte uartig, din tænketank har da kun været på besøg på strandvejen i København.

Nogle pensionister lever under fattigdomsgrænsen, dem har du da ikke besøgt, husk du bliver også pensionist engang, men her har du vel sikret dig selv.

Jeg tror de tal du har arbejdet ud fra din computer, og her har du ramt søgefeltet Strandvejen i København, på dit system. Og du titlergere dig som Cheføkonom.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *