Kolding Netavis

Nyt parti kan måske se dagens lys

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Et nyt parti for pensionisterne kan blive en realitet.

Læserbrev af Hans Erik Adsbøl, Lucernehaven 20, Vonsild, 6000 Kolding.

Ældrepartiet kan blive en realitet, vi pensionister ønsker ikke fortsat at blive trynet i det land, hvor vi har ydet en indsats igennem hele vores liv.

Nogle vil sikkert sige, vi har rigeligt af partier på Christiansborg, helt enig, men ganske få tænker på pensionisterne, som trods alt, har været med til at bygge det samfund op som vi har i dag, som vi alle burde nyde godt af. Men sådan er det ikke.

Pensionister i Danmark, er et nødvendigt onde i manges øjne, “de mangler jo ikke noget” de har jo hus, båd, campinngvogn, nogle har, men det er penge de har sparet op over et langt liv, og hvorfor skal de sælge det, fordi de bliver pensionister, de har jo måske et hus, men mursten kan jo ikke spises.

Jeg mener det alvorligt med Ældrepariet, jeg stiller mig gerne op som kandidat, jeg mener selv, at min bagrund som tidligerer politikker i byrådet, har givet mig grobund til, at bygge viderer på den uretfærdighed der er opstået i Danmark.

Når man har været på arbejdsmarkedet i alle disse år, og så overgår til pension, så falder man det halve i løn, af det man fik før,men prisen på alle ydelser og madvarer, er fortsat den samme, enten du er pensionist, eller du er på arbejdsamrkedet.

Da man var på arbejdsmarkedet, så havde vi vores fagforening til at forrhandle vores overenskomster, men når man forlader arbejdsmarkedet, og bliver pensionist, så bliver man “Palle alene i verden”.

Ingen varetager pensionisters løn eller leve vilkår, nogen vil måske sige, jamen vi har da Ældresagen. Undskyld mig, de er da intet værd, de varetager ikke levevilkår for os.

Pensionister klager ikke, og det benytter man sig af, men man skal huske på, at mange i dag er nedslidte, måske på plejehjem med et indskud på 40.000 kr. og en månedlig husleje på 8000.00 kr., boligydelse på 2000.00 kr., hvad er da så tilbage af en udbetalt pension 7400.00 kr.. Det kan en hver regne ud, 1400 kr. til diverse, hvis man er heldig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *