Kolding Netavis

Fakta-butik får sur smiley og en bøde

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Fakta-butikken på Agtrupvej har fået en sur smiley samt en bøde på 10.000 kroner. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto - billedet er ikke fra Agtrupvej)

Butikken fik en sur smiley og en bøde.

Fakta-butikken på Agtrupvej i Kolding havde den 26. oktober besøg af Fødevarestyrelsen. Og der var noget, at komme efter.

– Under tilsynet blev der målt en temperatur på 5,2 grader med Fødevarestyrelsens kalibrerede luftmåler inde i køleboksen med fersk fisk, derefter målt en temperatur med Fødevarestyrelsens kalibrerede indstikstermometer på 4,3 grader. Der var 6 pakker laksestykker á 400 gram, 5 pakker laksefilet á 225 gram og 4 pakker med 225 gram rødspættefilet. Virksomheden valgte at kassere produkterne, skriver Fødevarestyrelsen blandt andet i kontrolrapporten.

Det gav en sur smiley samt en bøde på 10.000 kroner.

Desuden fandt Fødevarestyrelsen ophobninger af snavs og mørke belægninger på hyldesystemet inde i mejeriboksen og på bagsiden af køleren med pålæg i. Forholdet var dog under bagatelgrænsen. Butikken blev vejledt i, at øge rengøringsfrekvensen af lokalerne.

– Butikken har en virkelig god smileyhistorik, så det er selvsagt en rigtig ærgerlig sag, siger afdelingschefen for Fødevaresikkerhed detail, Bettina Ørsnes Larsen, blandt andet til Kolding Netavis.

Læs hele kommentaren fra Bettina Ørsnes Larsen her…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *