Kolding Netavis

Cliff Richard giver koncert på sønderjysk slot

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Storbritanniens mest succesrige hitmager, Cliff Richard, vender tilbage til Danmark i 2019 til to slotskoncerter.

Cliff Richard giver i 2019 to koncerter i Danmark. Det sker på to slotte – henholdsvis Gram Slot den 21. juni og Valdemars Slot den 22. juni.

Popikonet vender dermed tilbage til Danmark efter hans fire udsolgte indendørs koncerter i år. Desuden fejres 60-årsdagen for hans første single Move It. I forbindelse med markeringen af denne vigtige milepæl, udgiver Cliff Richard et nyt album med helt nye og originale sange. Albummet hedder Rise Up, og er Cliff’s 104. officielle album-udgivelse.

I 60 år har Cliff indspillet næsten 1.300 sange, opnået 14 nummer ét singler, og syv nummer ét albums. Det vidner om en mand, som har været i stand til at ændre og tilpasse sig med tidens smag og forblive enormt populær. Denne evne kommer sågar til udtryk ved Cliff’s nyeste single Rise Up fra det kommende album, som allerede har opnået en førsteplads på Vinyl og Amazon hitlisten.

Billetsalget til de to slotskoncerter starter på fredag den 16. november klokken 11 via ticketmaster.dk.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/V57eqtN2K7E” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *