Kolding Netavis

Nyt navn afsløret: Nu er der større fremtidsplaner

Forum Kolding Bramdrupdam. Det er det nye navn i stedet for Bramdrupdam Sports- & Mødecenter. Her ses direktør Otto Skak foran Forum Kolding Bramdrupdam. Foto: Elo Christoffersen.

Bramdrupdam Sports- og Mødecenter har fået nyt navn. Navnet blev afsløret søndag middag.

Forum Kolding Bramdrupdam. Det er det nye navn i stedet for Bramdrupdam Sports- & Mødecenter. Navnet blev afsløret ved arrangementet “Bramdrupdam viser ansigt”.

Det var ildsjælen Verner Andersen, der holdt tale, inden navnet blev afsløret. Han har været med siden første spadestik blev taget til centret i Bramdrupdam.

Direktør: -Vi har lavet noget stort

Otto Skak, der er direktør, siger om valget af navnet:

-Vi må godt sige, at vi har lavet noget stort herude i Bramdrupdam. Vi ligner ikke Boxen (i Herning, red.). Men vi har tilkørselsforholdene, som Boxen også har. Og ligesom i Boxen, vil vi også i Bramdrupdam have noget stort til at ske, siger Otto Skak til Kolding Netavis og fortsætter:

-Det er et lækkert center. Vi er i gang med, at få lavet splinternye padelbaner, et nyt motionscenter og en sportscafé. Og så har vi jo nogle lækre lokaler.

Store fremtidsplaner

Med navnet Otto Skak følger også større fremtidsplaner. Det ligger som mange ved til Otto Skak. Han vil have nogle store arrangementer til Bramdrupdam:

-Vi har allerede noget i støbeskeen. Vi starter op med en byfest igen – det starter i 2022. Vi har mange store udstillinger, som kommer hertil. I november starter vi en kæmpe hundeudstilling op, som kører over tre dage, forklarer Otto Skak.

Større koncerter til byen

Han ønsker også, at der kommer større koncerter til byen:

-I stedet for, at koncerterne går uden om Kolding. Det skal vi ændre på. Derfor har jeg allerede taget fat i de impresarioer og bureauer, der arrangerer koncerter. Der er selvfølgelig også en økonomisk risiko ved, at arrangere koncerter. Det synes jeg ikke, vi har brug for lige nu, slutter Otto Skak.

Han oplyser videre, at der muligvis vil komme revy i Bramdrupdam. Otto Skak er i tale med et af landets større revyer, som Forum Kolding Bramdrupdam kan købe og køre over tre dage.

Se billederne nedenunder…

Tagget med:
Del denne artikel