Kolding Netavis

Leverandør af hjemmehjælp er fundet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Det står nu klart, at Kære Pleje og Svane Pleje fortsætter efter 1. februar 2020.

Kolding Kommune har netop gennemført udbud af privat hjemmehjælp. Kontrakterne fra tidligere udbud kunne ikke forlænges. Kommunen ønskede at indgå aftale med to private leverandører, så der er tre at vælge imellem, hvoraf den ene er kommunens hjemmehjælp.

Kommunen modtog tilbud fra hhv. Kære Pleje og Svane Pleje, og da tilbuddene begge levede op til kommunen betingelser i udbuddet, kunne kommunen tildele kontrakterne til Kære Pleje og Svane Pleje.

– Vi er oprigtigt rigtig glade for, at Kære Pleje og Svane Pleje har ønsket at fortsætte som leverandører i Kolding. Vi har haft et særdeles godt samarbejde med de to firmaer, og de yder vore ældre rigtig god hjælp og omsorg. Det giver ro og tryghed for vore ældre at kunne fortsætte de næste år med disse to firmaer, fortæller Søren Rasmussen (DF), formand for Seniorudvalget, i en pressemeddelelse.

Attendo stopper

Attendo stopper således som leverandør den 1. februar 2020, og kommunen vil i løbet af oktober måned bede de ca. 150 borgere, der i øjeblikket får hjælp fra Attendo, om at vælge en anden leverandør efter 1. februar 2020.

Kommunens udgift til de private hjemmehjælpsfirmaer forventes at være uændret efter 1. februar 2020.

– Det har ikke være hensigten med udbuddet, at vi skulle opnå nogen besparelser ved udbuddet. Vi prioriterede af den grund også kvalitet højere end pris i udbuddet, tilføjer Søren Rasmussen.

Kære Pleje og Svane Pleje vil i øvrigt efter 1. februar 2020 skulle leve op til de samme krav til uddannelse, service og hjælp m.m., som de har skullet følge i de nuværende kontrakter med seniorområdet i Kolding Kommune. De nye aftaler kan fortsætte i op til 6 år, hvis borgerne og kommunen er tilfredse med den hjælp der bliver ydet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel