Kolding Netavis

Keglerne lægger op til spændende koncert

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Christiansfeld Kegleklub står bag en spændende koncert i Cuben.

Tirsdag den 22. juni om eftermiddagen rykker efter gruppens eget udsagn – Danmarks ældste boyband – ind på scenen. Det er bandet ”Tørfisk” fra Thyborøn i Nordjylland, skriver netavisen sebro-press.

Og netop i år er det 40 år siden bandet første gang spillede sammen.

-Vi glæder os til at spille i vores jubilæumsår. Vi glæder os helt vildt til også at besøge Christiansfeld, lyder det fra Tørfisk.

Turné starter i Christiansfeld

Og den populære folkegruppe lægger faktisk ud med deres jubilæumsturne i Christiansfeld. For som de selv siger, så starter de på deres ”verdensomrejse” i Danmark op netop i uge 25 – og den starter 21. juni.

-Vi glæder os til at se jer alle sammen, og håber, at I vil fejre jubilæumsåret sammen med os, lyder det i en pressemeddelelses fra Tørfisk.

Også så hos Christiansfeld Kegleklub glæder man sig meget til koncerten:

-Da vi i marts måned 2020 fik tilbudt jubilæumskoncerten med Tørfisk slog vi til med det samme. For det kunne kun blive en god eftermiddag med god musik og gode historier. Men så kom coronaén og satte en stopper for det hele, lyder det fra kegleklubben.

Og i klubben glæder sig over, at lempelserne i restriktionerne nu betyder, at det nu kan lykkes at få Tørfisk til byen – til Cuben – den 22. juni.

Der gøres samtidig opmærksom på, for at komme ind i hallen, skal der fremvises Corona pas eller gyldig negativ attest.

Du kan se her, hvordan du køber billetter til koncerten.

Besætningen

Egon Kirk (1962): banjo, mandolin, sang
Anker Hviid (1961): bouzouki, fløjte, harmonika, sang
Bent Bro (1961): guitar, pizzabakke, sang
Bent Kirk (1958): bas, sang

Fakta

Tørfisk (eller stokfisk) er usaltet fisk, som er naturligt tørret af sol og vind på et stativ eller (sjældnere) tørret i egentlige tørrerier.

I den store verden er det for det meste torsk, som bruges til tørfisk. Det bruges også i Thyborøn, men den fisk som orkestret Tørfisk er opkaldt efter er en ising, som er den mest almindelige form for tørfisk på den jyske vestkyst.

I daglig tale kaldet for en ”dabs” som er det engelske ord for ising.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel