Kolding Netavis

Vognmand får stor bøde og konfiskeret fortjeneste

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

En 32-årig vognmand fra Ikast er ved Retten i Kolding blandt andet idømt seks måneders fængsel, en bøde på 315.000 kr. og fik konfiskeret 25.000 kr. i fortjeneste for at have drevet vognmandsvirksomhed uden de rette tilladelser og for at køre lastbil, selvom han var frakendt førerretten.

Den 32-årige vognmand havde i en periode på mere end en måned drevet vognmandsvirksomhed uden at have tilladelse til at køre godskørsel for fremmed regning.

-Vognmanden blev idømt de seks måneders fængsel for at køre i frakendelsestiden, mens bøden på 315.000 kr. og konfiskation af udbytte er idømt for at køre godskørsel for fremmed regning uden tilladelse, fortæller specialanklager Pernille M.A. Moesborg i en pressemeddelelse fra Sydøstjyllands Politi.

Af de seks måneders fængsel skal 60 dage afsones, mens resten er gjort betinget på vilkår af 100 timers samfundstjeneste. Den 32-åriges førerkort blev også konfiskeret ved dommen.

I sagen stod også en 56-årig mand tiltalt, og han blev idømt en bøde på 315.000 kr. for at have medvirket til, at der blev kørt godskørsel for fremmed regning uden tilladelse.

Sagen blev behandlet uden, at den 32-årige eller den 56-årige var til stede, det er derfor uvist, hvordan de forholder sig til dommen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel