Kolding Netavis

Undskyld! Undskyld! Undskyld!

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Søren Rasmussen (DF), formand for seniorudvalget, Primulavej 7, 6000 Kolding.

Jeg beklager og undskylder. Jeg har begået en fejl.

Jeg var ude med et læserbrev, om at prisen på ældremad falder, fordi der er overskud i Elbo Køkkenet. Det er desværre ikke rigtigt. Der er en aftale i Byrådet om, at hvis madproduktionen giver underskud, betaler kommunekassen og hvis der er overskud går pengene i kommunekassen.

At jeg tog fejl af dette, kan jeg kun undskyld og beklage. Til gengæld mener jeg, at det burde være sådan, at overskuddet kommer de får leveret mad til gode og det vil Dansk Folkeparti foreslå ved de kommende budgetforhandlinger.

Jeg kan ikke love det bliver gennemført, men jeg kan love, at jeg vil gøre alt hvad jeg kan.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *