Kolding Netavis

To meget trafikerede veje skal have nyt asfalt

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Vejdirektoratet.

For at mindske generne ved asfaltarbejdet, vil det foregå i aften- og nattetimerne.

Endnu flere vejstrækninger skal have nyt asfalt. Nu gælder det Vonsildvej og Ndr. Ringvej. Asfaltarbejderne er sendt på aften- og nattearbejde på nogle af de mest trafikerede veje i Kolding by her i efteråret.

Arbejdet på Skovvangen og Østerbrogade afsluttes forventeligt i næste uge, og herefter fortsætter asfaltarbejderne med at lægge asfalt på to kortere strækninger på henholdsvis Vonsildvej og Ndr. Ringvej.

Da der er tale om to meget trafikerede veje, udføres arbejdet i aften- og nattetimerne i tidsrummet klokken 20-05. Det belaster trafikken i dagtimerne mindre og giver asfaltarbejderne mere arbejdsro. Til gengæld kan beboerne langs de på pågældende strækninger blive generet af støj i perioder, når mørket er faldet på.

Asfaltarbejde på Vonsildvej

Asfaltarbejde Vonsildvej
Mens der arbejdes på strækningen markeret med rødt, er der omkørsel markeret med blåt via Hjarupvej, Hoppesvej og Catolhavegyden.

Asfaltarbejderne lægger ny belægning på en del af Vonsildvej i Vonsild by – nærmere bestemt strækningen syd for Catolhavegyden og næsten hen til Hjarupvej, herunder de to hævede flader med rød asfalt. Her udføres arbejdet i aften- og nattetimerne i tidsrummet klokken 20-05.

12.-14. oktober: Den øverste belægning fræses af.

17.-20. oktober: Ny asfalt lægges på

Mens der arbejdes på Vonsildvej, henvises til omkørsel via Hjarupvej, Hoppesvej og Catolhavegyden. Ved krydset Catolhavegyden/Vonsildvej opstilles midlertidig lysregulering i de perioder, hvor der arbejdes.

Asfaltarbejde på Ndr. Ringvej

Asfaltarbejde Ndr Ringvej
Mens der arbejdes på strækningen markeret med rødt, er der omkørsel markeret med blåt via Fynsvej, Fredericiagade og Slotssøvejen.

På Ndr. Ringvej skal der ny belægning på strækningen fra Fynsvej og næsten hen til Skovvangen. Arbejdet udføres også mellem klokken 20 og 05:

11.-12. oktober: Den øverste belægning fræses af.

15.-17. oktober: Ny asfalt lægges på

Mens der arbejdes på strækningen, henvises til omkørsel via Fynsvej, Fredericiagade og Slotssøvejen.

Naboerne får direkte besked

Før arbejdet går i gang, bliver naboerne orienteret af entreprenøren, så de både er opmærksomme på risikoen for støjgener og for muligheden for beboerkørsel.

Når strækningerne på Ndr. Ringvej og Vonsildvej har fået ny belægning, er asfaltarbejdet på de mest trafikerede veje slut for i år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel