Kolding Netavis

Terapihaven Møllebæk

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Hans Holmer (SF), formand for Social- og Sundhedsudvalget, Skovbogade 8, 6000 Kolding.

I disse lidt udfordrende tider skal vi huske på, at vi i Kolding kommune på mange områder også er et flagskib. Det gælder blandt andet på social- og Sundhedsområdet.

I kraft af at vi som kommune er førende inden for disse områder får vi opbygget et interessant netværk af gode samarbejdspartnere.

I sidste uge havde vi rejsegilde på vores nye hus i Terapihaven. I Terapihaven Møllebæk er det naturen og de aktiviteter, der foregår her, der skal være med til at hjælpe mennesker med f.eks. stress, kræft, senhjerneskade eller kronisk sygdom tilbage til et godt hverdagsliv, ligesom terapihaven skal danne ramme for tilbud, der styrker vores mentale sundhed og forebygger stress.

Bygningen skal bruges til at understøtte disse aktiviteter. Dvs. at den skal bruges til at opbevare og tørre skind, termodragter, tæpper osv.; til samtaler og ophold i meget dårligt vejr; til kontorpladser, toiletter osv.

Bygningen giver også mulighed for, at der kan foregå aktiviteter i Terapihaven hele året rundt.

Udviklingen af skovområdet, sker i samarbejde med Københavns Universitet, som også bidrager til at sikre kvaliteten af det tilbud vi giver til andre mennesker. Alt dette bliver kun muligt på baggrund af både donationen fra Trygfonden og fra Friluftsrådet, som er den seneste donation Kolding kommune har fået til projektet- Tusind tak.

Lad os fortsætte med at være foregangskommune inden for Social- og Sundhedsområdet. Det er til gavn for os alle. Særligt for dem der får glæde af vores tilbud, men også for kommunen som helhed, da det giver os mulighed for at indgå i andre nyskabende samarbejdsrelationer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *