Kolding Netavis

Super ungemøde i Vamdrup

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Ole Alsted (V), byrådsmedlem og formand for Lokaldemokratiudvalget, Viuf Stationsvej, 6052 Viuf.

Så har vi netop afholdt endnu et godt borgermøde, denne gang i Vamdrup omkring det gode ungeliv. Efter et læserbrev hvor en forælder udtrykte bekymring og ønske om udvikling af området, ja så blev der etableret et borgermøde, hvor der kom omkring 75-80 fremmødte, heraf de fleste unge mennesker fra området.

Stor ros til alle jer der kom og på meget positiv måde var med til at komme med input til forbedringer. Særdeles stor ros til ungdomsskolen for at facilitere processen, og få planlagt alt det praktiske.

Nu er opgaven at få samlet de mange input sammen, og få prioriteret indsatsene, så derfor er der lovet et opfølgningsmøde inden længe.

Der fremkom rigtig mange gode ideer til hvordan alle kan bakke op om det gode ungeliv, og en super oplevelse at det var børn/unge der fremlagde de gode ideer for så mange mennesker – fremtiden tegner lys for Vamdrup.

Lokaldemokratiudvalget er sat i verden for at hjælpe med at sikre borgerinddragelse, samt være med til at udvikle vores mange gode samfund vi har rundt omkring i Kolding Kommune.

Senest har vi været i gang i Christiansfeld, hvor løsningen på en udfordring der blev opsætning af en mobil container til de unge, der selv har været med til at indrette den med genbrugsmøbler, samt selv holder ansvar med det hele.

Nu glæder vi os bare til næste gang vi skal være med til at sætte en positiv dagsorden, sammen med andre aktører – for alt hvad vi gør, er i samarbejde med andre.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *