Kolding Netavis

Seniorbofællesskaber

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Birgitte Kragh (V), formand for Plan-, bolig- og miljøudvalget og Søren Rasmussen (DF), formand for Seniorudvalget.

Ved begyndelsen af denne Byrådsperiode, enedes alle Byrådets partier om, at der skulle arbejdes for etablering af seniorbofællesskaber.

Der er heller ingen tvivl om interessen for seniorbofællesskaber, blandt borgerne i Kolding Kommune. Godt 6.200 mennesker svarede på vores spørgeskemaundersøgelse. Omkring 400 deltog i borgermøderne.

Vi vil gerne takke alle de mennesker der har brugt tid på, at hjælpe os, ved at udfylde spørgeskema eller deltage i borgermøderne. Det har givet os et rigtig godt indblik i seniorernes ønsker, drømme og behov med hensyn til boliger. Samtidig giver det et meget brugbart grundlag, for det videre arbejde.

Det grundlæggende arbejde skal være færdigt til behandling på Seniorudvalgsmødet i juni i år. Derefter overdrages materialet til Plan-, bolig- og miljøudvalget, der skal arbejde med, at omsætte ønskerne til noget konkret via planlægning og etablering.

Vores ambition er, at første spadestik til et nyt bofællesskab tages i denne byrådsperiode, altså inden udgangen af 2021. Vi vil gøre vores for, at det lykkes.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *