Kolding Netavis

Renovering af bro stoppet: Ansat fik strøm

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

I forbindelse med renovering af Den Gamle Lillebæltsbro har der været en hændelse med fejlstrøm. Vejdirektoratet og Banedanmark arbejder på højtryk for at løse problemet.

Arbejdet med at renovere Den Gamle Lillebæltsbro er midlertidigt stoppet. Det skyldes fejl i strømføringen på broen, hvilket for nylig forårsagede en arbejdsulykke, hvor en af entreprenørens ansatte fik stød. Det oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Den ansatte slap heldigt fra ulykken og har det efter omstændighederne godt.

Arbejder intens på strømproblem

De seneste par uger er der kun blevet udført en begrænset mængde arbejde efter strenge sikkerhedsprocedurer, mens Vejdirektoratet og Banedanmark arbejder på højtryk for at implementere en løsning på strømproblemet.

– Sikkerheden for de arbejdende på broen har naturligvis første prioritet, og derfor skal vi have problemet med den uønskede strømføring løst hurtigst muligt. siger specialkonsulent i Vejdirektoratet, Shahriar Honar.

– Jeg kan understrege, at vi knokler på at få en løsning igennem hurtigst muligt, så arbejdet kan genoptages i fuldt omfang, hvorved vi har en chance for at holde os inden for tidsplanen. Vi er i kapløb med tiden, men vil forsøge at indhente det tabte ved optimering af nogle arbejdsprocesser i samarbejde med entreprenøren, tilføjer han.

Hos Banedanmark har sikkerheden også første prioritet, og sektionschef Jesper Sejerø håber, at problemet med strømføringen snart er løst.

– For fodgængere, cyklister og de, som deltager i Bridgewalking, er der ingen risiko i at færdes på broen, Der har udelukkende været strømproblemer på byggepladsen, siger Jesper Sejerø.

Den Gamle Lillebæltsbroen har været spærret for vejtrafik siden 22. maj. Imens har trafikanterne skulle benytte sig af Lillebæltsbroen. Det har medført ekstra trafik, men trafikafviklingen er overordnet forløbet efter planen.

– På trods af den øgede trafikmængde, og at bilerne kører tættere især i myldretiden, har vi kunnet håndtere trafikken over Lillebæltsbroen uden de store problemer, slutter Shahriar Honar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *