Kolding Netavis

Nu kommer tredje sæson af “Minkavlerne”

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Gerda (Kirsten Lehfeldt), Niller (Niels Hausgaard), Jakob (Ruben Søltoft), Martin (Kasper Gross) og Allan (Jonas Mogensen). Foto: Per Arnesen/TV2 Danmark.

Endnu en sæson kan følges om livet hos “Minkavlerne”.

Tredje sæson af TV2 Zulu’s populære serie, Minkavlerne, ruller snart over tv-skærmen.

I denne sæson foregår handlingen fortsat i Nordjylland. Denne gang i 2019.

Pelsningssæsonen står for døren, og familien Christiansen bestående af Niller (Niels Hausgaard), Gerda (Kirsten Lehfeldt), Jakob (Ruben Søltoft), Allan (Jonas Mogensen) og Martin (Kasper Gross), er blandt de få minkavlere, der har de eftertragtede brune skind.
Allan bliver løsladt fra fængslet, men intet er som det plejer, da han vender hjem. Og da Allans mystiske ven, Bjørn (Kenneth Christensen), fra fængslet flytter ind, begynder tingene at tage en uventet drejning, og familiens eksistens som minkavlere kommer i fare.

Martin har fået sig en kæreste, og familiens ven René (Mick Øgendahl) har fået job på kroen hos Sonja (Bodil Jørgensen). Gerda har også sit at holde styr på, for sammen med byens lokale præst, Pastor Per (Frank Hvam), gemmer hun på en stor hemmelighed.

Jakob og hans højgravide kæreste, Maria (Anna Stokholm), bor hos Pastor Per, men Maria drømmer om at få sit eget, hvor hun og Jakob kan bo sammen med deres kommende barn.

I banken sidder den hårde og kontante bankdame Britt (Helle Dolleris), som har fået til opgave at styre familien Christiansens økonomi.

Så man kan roligt sige, at der igen er lagt op til både drama, krimi og naturligvis masser af komik i sæson 3, der som vanligt er skrevet af komikerne Jonas Mogensen og Kasper Gross, der også selv spiller med. Den nye sæson er instrueret af Jesper Rofelt, der tidligere har instrueret ‘Klovn’, ‘Dan-Dream’, ‘Sunday’ og ‘Drengene fra Angora’, oplyser TV2.

Tredje sæson af Minkavlerne har snigpremiere på TV2 Play den 27. marts og premiere på TV2 Zulu mandag den 4. april.

Se billederne nedenunder…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel