Kolding Netavis

Ny sæson af “Minkavlerne”

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Mick Øgendahl som René, Bodil Jørgensen som Sonja, Anna Stokholm som Maria, Ruben Søltoft som Jakob, Kirsten Lehfeldt som Gerda, Niels Hausgaard som Niller, Kasper Gross som Martin, Jonas Mogensen som Allan, Frank Hvam som Per, Mia Lyhne som Thordis og Stina Mølgaard som Mie i 'Minkavlerne II' fra 2021. Foto: Per Arnesen/TV 2.

Det er igen blevet tid til at smøge ærmerne op og trække i røjserne, når anden sæson af TV 2 ZULUs stjernespækkede komedieserie “Minkavlerne” har premiere.

Glæd dig til et nyt krøllet og småkriminelt eventyr, hvor minkavlerfamiliens skrantende økonomi bliver det mindste problem i denne sæson.

Mens familien kæmper for at redde gården, vokser problemerne dem endnu en gang over hovedet, da en benprotese bobler op til overfladen og for alvor sætter gang i spekulationerne om et mord. Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Nye karakterer

“Minkavlerne II” byder på velkendte ansigter som Ruben Søltoft, Kirsten Lehfeldt, Niels Hausgaard, Frank Hvam, Bodil Jørgensen, Anna Stokholm, Kasper Gross, Jonas Mogensen og Mick Øgendahl fra første sæson, hvor sidstnævnte også sætter sig i instruktørstolen i denne sæson. Derudover er det store cast blevet udvidet med nogle af landets dygtigste skuespillere i skikkelse af Mia Lyhne og Bjarne Henriksen, ligesom Lars Lilholt også er at finde på listen over medvirkende.

Mia Lyhnes karakter, Thordis, giver familien og især brødrene Martin og Allan, der spilles af Kasper Gross og Jonas Mogensen, sved på panden. Thordis’ had til Martin og Allan blusser op, da brødrene pludselig bliver hædret som byens redningsmænd, efter Martin overtager tjansen som den lokale brugsuddeler. Hun har i årevis mistænkt Martin og Allan for at stå bag hendes mand, Torben-Træbens, forsvinden, og nu kan hun ikke længere se passivt til og vil have hævn.

Et forrygende karaktergalleri

Ligesom seriens karakterer kommer under et gevaldigt pres, har produktionen af den kommende sæson heller ikke været helt problemfri. Optagelserne blev skubbet fra foråret til efteråret 2020 på grund af covid-19, og ’Minkavlerne II’ er gjort til en periodeserie, der foregår i 2018 – før coronapandemien.

– “Minkavlerne” er en komedieserie med fokus på relationerne mellem beboerne på en fiktiv minkfarm og de øvrige indbyggere i en nordjysk landsby. Heldigvis er Gerda og Nillers gård stadig, som vi kender den fra første sæson, hvor familien kæmper for overlevelse. Forfatterne Kasper Gross og Jonas Mogensen har skrevet en fantastisk historie og sat vores kære karakterer under pres. Vi kan godt glæde os til et godt krimiplot, en masse absurde situationer og til at være i selskab med et helt forrygende karaktergalleri, siger TV 2s fiktionschef, Katrine Vogelsang.

“Minkavlerne II” har premiere søndag den 11. april på TV 2 PLAY og mandag den 12. april på TV 2 ZULU.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *