Kolding Netavis

Millionær holdt nyhed om gevinst hemmelig i flere timer

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Foto. Danske Spil (Arkivfoto)

En pensionist fra det sydligste Jylland var helt rundt på gulvet, da han skulle finde ud af, hvordan han skulle overbringe nyheden om, at han havde vundet en million i Lottos Millionærgaranti.

Det kan også være svært at overbringe en nyhed, selvom den er god – det opdagede en pensionist fra Sønderjylland, som var noget rundforvirret, da han opdagede, at han havde vundet over 5.000 kroner i Lotto.

Og det blev bestemt ikke bedre, da han tjekkede sin computer og fandt ud af, at gevinsten sågar var en hel million kroner.

-Jeg var helt rundt på gulvet for at sige det rent! Altså bare 5.000 kroner! Og pludselig stod den så der på skærmen – PUF! – med en million! Der stod, jeg havde vundet en million! Jeg kunne slet ikke fatte det, fortæller manden, der stadig ikke turde tro på sit held.

Kaffe og glade nyheder

-Min computer stod ovenpå, og så gik jeg ned og satte mig ved min kone, og der gik vel to-tre timer, så sagde jeg: ’Jeg har faktisk noget jeg skal fortælle dig!’ Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige eller gøre, men… jeg tror, vi har vundet en million! Men jeg ved ikke rigtigt, om det passer!, fortæller manden.

Dagen efter blev han ringet op af en medarbejder fra Danske Spil, der bekræftede den gode nyhed, og så turde han også godt dele nyheden med sine tre voksne børn. Familien blev inviteret på kaffe, og så var der pludselig glæde i det lille hjem, da børnene fik del i både den gode nyhed og gevinsten.

Bedre end selve gevinsten

Så var alt jo godt, men pludselig kom tvivlen igen snigende ind under huden på den sindige pensionist.

Det er jo sund, jysk logik ikke at bruge pengene, før man har tjent dem, og derfor fik pensionisten svedige håndflader: Han havde nemlig lige lovet sine tre børn 50.000 hver for at fejre gevinsten, men hvad nu, hvis han havde misforstået det glade budskab i opkaldet fra Danske Spil?

-Jeg lovede dem 50.000 kroner hver, men jeg var stadig i tvivl og kunne ikke fatte det, så hele den aften og nat lå jeg og spekulerede. Jeg ville jo gerne give mine børn en skilling, men kunne du ikke se, hvis det kun var 100.000 kroner, så havde jeg jo sat penge til!!, udbryder han.

Men den var heldigvis god nok: Gevinsten var på en hel million, og der var såmænd også penge til overs så næste generation kunne få en sjat. Og det blev ganske vel modtaget hos især et af børnebørnene.

-Mit barnebarn var helt oppe at køre! Fuldstændigt totalt. Hun skreg af glæde, så det var noget af en oplevelse. Det var lige før, det var bedre end at vinde pengene!, fortæller den glade pensionist.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel