Kolding Netavis

Mand anholdt i sag om trusler

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen

Mandag aften anholdt Sydøstjyllands Politi en 31-årig mand i en sag om trusler i Kolding.

En 31-årig mand fra Kolding truede i går flere personer. Nu er han anholdt og fremstilles i grundlovsforhør i morgen, oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Det var på en adresse i Kolding ved 18-tiden, at den 31-årige fremsatte trusler. Han forlod derefter adressen og Sydøstjyllands Politi modtog anmeldelsen om forholdet. Gerningsmanden, hvis identitet var kendt, blev straks søgt flere steder, men han blev ikke fundet.

Efterforskningen førte til, at Sydøstjyllands Politi anmodede Midt – og Vestjyllands Politi om at søge gerningsmanden på en adresse i Struer. Her blev han tirsdag formiddag anholdt og han overføres nu til Sydøstjyllands Politi.

I sagens anledning har Sydøstjyllands Politi foretaget mange efterforskningsskridt, herunder en ransagning på en adresse – Esbjergvej – i Ejstrup ved Kolding. Det foregik ved den tidligere swingerklub.

Det er nu forventningen af den anholdte 31 årige mand vil blive fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Kolding i morgen og at anklagemyndigheden i den forbindelse vil begære dobbelt lukkede døre under rettens behandling af sagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel