Kolding Netavis

Lisbeth Zornig Andersen besøger Sjølund

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Lisbeth Zornig Andersen kommer og giver et foredrag i Sjølund. Pressefoto.

Tigerdyrs-kuren: Sundhed, selvværd og livskriser.

Lisbeth Zornig Andersen er en af Danmarks mest populære foredragsholdere. Nu kommer hun til Sjølund for at give foredrag.

Deltagerne tages med på Zornig Andersens personlige rejse mod et liv i fysisk og mental balance efter en livskrise med konkurs, og med sygdomme og mentalt vraggods i bagagen. Væbnet med den nyeste viden om sammenhænge mellem krop og sind kommer Lisbeth med konkrete bud på, hvordan man kan mestre livet, finde glæden og overvinde modgang. Hun kalder det Tigerdyrs-kuren.

Plager vægten? Sover du ikke godt? Mangler overskuddet?

Lisbeth Zornig Andersen giver konkrete bud på, hvordan man med kost, motion og tænkning kan tage kontrollen tilbage over sin trivsel og sit liv.

Stikordene er at forstå éns gener og hvordan man påvirker dem (herunder epi-genetik), betydningen af kloge tarmbakterier, veje til et anti-inflammatorisk liv, hvad meditation og yoga kan gøre, og hvordan man opnår den livsforlængende søvn.

Det kan virke uoverskueligt at ændre livsstil, hvis man er presset og stresset, ude af form og i mentalt underskud, mens økonomien måske strammer. Det behøver det ikke at være. Lisbeth fortæller om sine egne simple teknikker og tilgange, der har leveret et bedre helbred, stærkere krop, psykisk overskud og større livsglæde.

Vær forberedt på nogle timer med konkrete håndholdte tips og oplevede eksempler kombineret med ny forskning i en uhøjtidelig stemning.

Foredraget finder sted den 17. marts i Sjølund Multiarena klokken 19-21.30. Prisen er 200 kroner plus gebyr. Du kan købe billetter her…

Det er Kolding Kalenderen, der står bag arrangementet.

OPDATERING

Arrangementet er aflyst og flyttet til senere på året. Læs mere her…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *