Kolding Netavis

Læser: Drabsforsøg skete i Rebæk

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Lørdagens drabsforsøg skete i Rebæk, oplyser en læser til Kolding Netavis.

Drabsforsøget, som i følge Sydøstjyllands Politi, skete lørdag morgen, foregik i Rebæk. Det fortæller en læser til Kolding Netavis. Netavisen kender navnet på læseren.

Læseren kunne se blå blink fra 11. etage i Strandparken – cirka et par kilometer fra Rebæk. Og der var fri sigte over Kolding Fjord til Rebæk, fortæller læseren videre.

Det bekræfter Kolding Netavis’ oplysninger, at drabsforsøget på den ene af adresserne er sket på vejen “Stranden” i Rebæk.

Hvorvidt drabsforsøgene kun er sket på den ene af de to adresser vides ikke eller om begge adresser er på “Stranden”, da Sydøstjyllands Politi ikke oplyser yderligere i sagen end det de oplyste lørdag.

Sagen kort

En 49-årig kvinde, der har en familiær relation til de fire tilskadekomne, fremstilles søndag i et grundlovsforhør, hvor hun er sigtet for drabsforsøg.

Sydøstjyllands Politi modtog lørdag ved 8-tiden en anmeldelse om en alvorlig hændelse på to adresser i det sydlige Kolding. Der var fire tilskadekomne, hvoraf to var i kritisk tilstand.

Sydøstjyllands Politi søger ikke yderligere gerningsmænd i sagen. Da politiet vil kræve om lukkede døre ved grundlovsforhøret, har politiet ikke yderligere kommentarer til sagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel