Kolding Netavis

Kvinde fra Kolding vinder en million kroner: Indtalte hysterisk besked til søn

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Søren Wesseltoft/Danske Spil (Arkivfoto)

En kvinde i starten af 60´erne havde netop besluttet sig for at stoppe med at spille Lotto. Troen på, at hun ville være en af de heldige, var væk. Men nu kan hun pludselig alligevel kalde sig millionær og vil forkæle venner og familie.

Kvinden fra Kolding var fredag eftermiddag taget i kiosken for at indløse sine kuponer fra forrige uge.

-På den ene kupon var der pludselig en gevinst, men medarbejderen i butikken kunne ikke sige mig beløbet. Jeg fik bare at vide, at jeg skulle tjekke efter på Danske Spils hjemmeside, fortæller den glade vinder, der har valgt at være anonym.

Hun skyndte sig derfor forvirret ud i bilen for at køre hjem og finde computeren frem.

-Jeg fik kun lige jakken af, og gik så ind på Danske Spils hjemmeside. Der kom det op, at jeg havde vundet én million kroner. Jeg løb rundt i huset og sagde ”nej nej nej, det kan ikke passe!”, altså jeg var helt hysterisk. Jeg kunne slet ikke forstå, at jeg kunne være så heldig.

Og sådan blev hun ved, indtil det gik op for hende, at hun måtte dele den glædelige nyhed med nogen.

-Jeg ringede straks til min søn og indtalte en hysterisk besked: ”Hej, jeg har lige vundet en million kroner, ring til mig med det samme!”. Jeg var fuldstændig ude af den og rystede i hele kroppen, og havde hjertebanken. Jeg kunne slet ikke forstå det.

Hun har mange gange drømt om at vinde den store gevinst, men havde mistet troen på, at mønterne en dag ville lande i hendes pengetank.

-Jeg havde faktisk lige siddet og tænkt ugen før, om jeg skulle stoppe med at spille Lotto. At jeg i stedet bare skulle spare pengene sammen, for chancen var der jo ikke. Men så vinder jeg lige nøjagtigt ugen efter, så nu tør jeg slet ikke at stoppe, siger hun med et stort grin.

Venner og familie skal forkæles

Efter nogle dage har chokket lagt sig, og glæden har taget over, fortæller hun.

-Jeg ved ikke hvor mange gange, jeg har haft min telefon oppe af lommen for at genlæse vindermailen med de mange nuller på. Jeg glæder mig til, at jeg skal forkæle mine venner og min familie.

En million kroner var lige præcis det beløb, der skulle til, for at hun kunne få alt, hvad hun ønskede.

-Når jeg har hørt om folk, der vinder rigtig mange penge, har jeg tænkt, at så mange behøver jeg slet ikke. En million ville være nok. Nu kan jeg få en ny bil, og forsøde livet med dem, jeg holder af, slutter hun af med en velfornøjet latter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel