Kolding Netavis

Koldings “Bowling Queen of Europe” vinder atter guld

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Mai Ginge Jensen fra Kolding vinder European Champions Cup. Internationale medier kalder hende ”The Bowling Queen of Europe”.

Den danske mester fra bowlingklubben Trekanten KIF, Mai Ginge Jensen, er ubetinget Europas bedste bowlingatlet. Det er en kendsgerning, efter at hun i Langen i Tyskland har vundet European Champions Cup(ECC), og i de internationale medier omtales hun nu som ”The Bowling Queen of Europe”.

Ingen anden bowlingspiller har nogensinde præsteret det, som Mai Ginge Jensen har her i 2018, hvor det er blevet til guld tre gange ved Europamesterskaberne. Hun er ligeledes tidligere verdensmester og nu ECC-vinder. Det er en af de alle største præstationer i Dansk Bowling Forbunds historie – om ikke den største.

I Langen var det Mai Ginge Jensen og så alle de øvrige deltagere fra 35 lande. Allerede fra de indledende kampe lagde Kolding-spilleren afstand til sine modstandere og havde stort set ikke behov for at se sig over skulderen i resten af konkurrencen. I finalen vandt hun således 2-0 over Eliisa Hiltunen fra Finland – en gentagelse af finalen ved EM tidligere på året.

– Jeg er meget stolt af mig selv. Når jeg tænker på årets resultater, bliver det næsten ikke større, siger Mai Ginge Jensen i en pressemeddelelse.

Sportschefen i Trekanten KIF, Jan Andersen siger:

– Det er fuldstændig utroligt, at Mai har kunnet holde fokus og præstere på så højt et niveau gennem hele 2018. Der er uden sidestykke, for hun har præsteret som ingen anden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *