Kolding Netavis

KIF henter 1. divisions-spiller

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Benjamin Christensen Foto.

KIF Kolding skriver kontrakt med Daniel Guldsmed.

Daniel Guldsmed skifter fra Skive fH til KIF Kolding på kontrakt, der gælder frem til sommeren 2022.

– Daniel har i mange år været en af de absolutte profiler i 1. division. Han er en 2-vejs spiller med store kompetencer i begge ender af banen, samt kontrafasen. Derudover besidder Daniel store menneskelige kvaliteter og lederegenskaber. Stregpositionen er vigtig for os, og med Daniels ankomst, føler jeg, at vi er godt rustet på denne position, fortæller cheftræner Andreas Toudahl i en pressemeddelelse.

– Jeg føler mig klar til nye udfordringer på et højere niveau, hvor jeg får mulighed for at træne noget mere og have hovedfokus på håndbolden. Derudover er jeg stolt, og glæder mig over at kunne komme til en storklub som KIF Kolding, hvor jeg håber på at kunne sætte et godt aftryk og være en del af, samt indfri, de mål klubben har sat sig for i fremtiden, siger Daniel Guldsmed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *