Kolding Netavis

Karavanen kører med mere fællessang

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Helene Eiler Ernst, leder af Sangkraft Kolding, tager rundt i kommunen med Fællessangskaravanen fra 5. juni. Foto: Sangkraft Kolding (Arkivfoto)

FællessangsKaravanen triller snart rundt i Kolding Kommune for at byde ind til masser af fællessang. I 2022 deltog flere end 1.000 ved syv fællessangsstop.

Det var lidt spændende sidste år at se, hvor mange der ville tage imod FællessangsKaravanen, da den trillede ud af Kolding for at gøre holdt flere forskellige steder i kommunens opland. Da karavanen efter syv stop, vendte tilbage til Kolding, kunne leder af Sangkraft Kolding, Helene Eiler Ernst, børste støvet af skuldrene og med stor tilfredshed konstatere, at ikke færre end 1.100 i alt havde deltaget i fællessangen.

Derfor skal karavanen også ud at køre denne sommer, og den sætter gang i hjulene Grundlovsdag den 5. juni, hvor den slår sig ned i Legeparken og byder til fællessang klokken 15-15.30.

Herefter går det videre rundt i kommunen fra Hejls til Vamdrup og fra Trapholt til Fynslund.

-Nogle gange kommer folk til Sangkraft i Kolding, men nu kommer Sangkraft Kolding derhen, hvor folk er. Det er livsbekræftende og meningsfuldt, at sangen lever mange forskellige steder i hele Kolding Kommune – og ikke kun i de større byer. Vi ønsker at inspirere og motivere til mere sangglæde gennem fællessang og til fællesskaber på tværs, fortæller Helene Eiler Ernst i en pressemeddelelse.

I år har hun udvidet besætningen i karavanen lidt, så der flere steder er flere musikere med. Fællessangen varer mellem 30 og 60 minutter. Alle kan være med, og det er helt gratis.

FællessangsKaravanen 2023 og Sangkraft Kolding har i øvrigt fået 50.000 kroner i støtte fra LB Foreningen (Lærerstandens Brandforsikring).

Stoppesteder for FællesangsKaravanen

  1. juni – Grundlovsdag for børn, Legeparken i Kolding kl. 15-15.30
  2. juni – Sjølund-Hejls Skole, kl. 08.05-8.35
  3. juni – Torvet i Vamdrup, kl. 31. august, kl. 10-10.30
  4. juni – Grev Zinzendorfs Plads, Christiansfeld, kl. 16.30-17.15
  5. juni – Fynslund, Fynslund Boldklub, Sportfesten, kl. 15.30-16.15
  6. juni – Grønninghoved Strand Camping, kl. 16-1645
  7. juni – Trapholt Parken, Kolding, kl. 14-14.45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel