Kolding Netavis

Jobdag: Søger 600 nye sæsonmedarbejdere

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Legoland søger medarbejdere til en lang række forskellige funktioner i både parken og på overnatningsstederne. Foto: Legoland.

Lørdag den 5. februar byder Legoland alle interesserede velkommen til jobdag.

Jagten på sæsonmedarbejdere i Legoland er sat ind. Samlet er der brug for 600 nye sæsonmedarbejdere, som kan give fantastiske gæsteoplevelser i børnehøjde, når forlystelsesparken i Billund fra 2. april slår dørene op til sæson 2022.

-Vi har brug for en masse nye og seje medarbejdere, der brænder for at levere ekstraordinære gode oplevelser til vores gæster. Derfor er jobdagen en rigtig god mulighed for kommende medarbejdere, hvor de kan se mulighederne og finde ud af, hvilket job i Legoland der passer bedst til dem, siger Henrik Munksgaard, director for Park Operations, i en pressemeddelelse.

Legoland søger medarbejdere til en lang række forskellige funktioner i både parken og på overnatningsstederne – lige fra prinsesser og byggehelte, til tjenere, gartnere og rengøringspersonale.

Jobdag er for alle

Til jobdagen er alle velkomne til at kigge forbi Hotel Legoland og høre meget mere om de mange jobmuligheder. Her er det muligt at møde både ledere og sæsonmedarbejdere fra de forskellige afdelinger og blive klogere på jobbet, hverdagen og ikke mindst det unikke fællesskab, der hører med titlen som vaskeægte medarbejder i Legoland.

-I Legoland har vi haft stor glæde af den dynamik, som opstår, når der både er unge og ældre i de forskellige teams. Jeg kan derfor kun opfordre alle interesserede til at kigge forbi – uanset om jobbet skal være ved siden af studiet eller gymnasiet, som sommerferiejob eller måske i kombination med pensionisttilværelsen, fortæller Henrik Munksgaard.

Jobdagen finder sted lørdag den 5. februar fra klokken 11-15 på Hotel Legoland i Billund.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel