Kolding Netavis

Ild i lejlighed: Politiet udtaler sig senere i dag

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Det er fortsat ikke muligt, at få oplysninger fra politiet omkring lørdagens brand på Violvej i Kolding.

Det er fortsat sparsomt med oplysninger fra Sydøstjyllands Politi i forbindelse med branden i en lejlighed i en etageejendom på Violvej i Kolding. Branden brød ud lørdag klokken 16.55. Mindst en person blev reddet ud fra enten lejligheden eller opgangen. Der var fire ambulancer på stedet.

Branden i lejligheden udviklede en del røg. Trekantbrand fik på ret kort tid slukket ilden. Udefra så det ud til, at der skete større skader.

Sydøstjyllands Politi var massivt til stede ved branden. Senere ankom politiets kriminalteknikere, som undersøgte stedet.

Hvorfor stedet er blevet undersøgt så grundigt og hvorfor politiet indtil videre holder kortene tæt ind til kroppen vides ikke.

Søndag morgen fik Kolding Netavis fat i vagtchef, Jeppe Tranum, hos Sydøstjyllands Politi for at høre, om de ville fortælle noget om branden:

– Nej. Det er det korte svar. Vi har ikke yderligere at fortælle i forhold til det, der kom ud lørdag aften. Vi sender en pressemeddelelse ud senere i dag, fortæller vagtchefen til Kolding Netavis.

Kolding Netavis følger naturligvis sagen…

Se video og billeder nedenunder…

{youtube}9i3OLubxXfU{/youtube}

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel