Kolding Netavis

Flot Tarzanbane

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Søren Rasmussen (DF), formand for fritids- og idrætsudvalget, Primulavej 7, 6000 Kolding.

Der er netop indviet en ny Tarzanbane mellem Kvarterhuset på Junghansvej og Pulzion. Det var en herlig oplevelse, at være med til at åbne den og se alle de glad børn tage den i brug.

Jeg har været med så længe, at jeg godt kan huske alle de store og gode forventninger der var til projektet med kvarterløft og Kvarterhuset. Det er ofte sådan, at når der er meget store forventninger, så er det vanskeligt at indfri dem. Men man må sige at det er lykkedes der. Takket være dygtige og engagerede ansatte og ikke mindst nogle helt fantastiske frivillige.

Kvarterhuset og Gademix har altid haft et stort fokus på leg og bevægelse, bl.a. svia trampolinerne, Kolding Parkour Park og Tarzanbanen. Når ting bliver brugt, bliver de også slidt. Sådan var det også gået med Tarzanbanen. Det er derfor en stor fornøjelse, at vi fra Fritids- og Idrætsudvalget her været med til at realisere en ny Tarzanbane.

Det siges, at Tarzanbanen med sine ca. 150 m. er Danmarks længste tarzanbane! Med sine naturlige farver og former, ser det nærmest ud, som om den vokset op af sig selv, ud af det grønne. Det er den naturligvis ikke.

Derfor vil jeg til slut sige en stor og dybtfølt TAK til bestyrelsen i Kvarterhuset – med formand Henning Hansen i spidsen – for deres store indsats med at få Tarzanbanen op at stå.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *