Kolding Netavis

Fjernvarmearbejde: Trafikken på Lyshøj Allé bliver berørt

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
På Lyshøj Allé mellem Fjordvej og Skolebakken vil TVIS den kommende tid foretage vedligeholdelse på fjernvarmenettet. Foto: Kolding Kommune.

Trafikanterne på Lyshøj Allé i Kolding mellem Fjordvej og Skolebakken skal indstille sig på en lidt længere køretid i perioden 15. maj-14. juli, mens TVIS foretager vedligeholdelsesarbejde på fjernvarmenettet.

I det meste af perioden vil Lyshøj Allé kun være tilgængelig i én kørebane. Der opsættes midlertidige signalanlæg, så trafikanterne på skift får adgang til køre henholdsvis til og fra Strandhuse.

-Specielt i myldretiden er Lyshøj Allé en ret trafikeret vej på den pågældende strækning, så hvis man vil undgå evt. ventetid ved de midlertidige lysanlæg, kan man med fordel finde en alternativ rute, fortæller tilsynsførende Louise Sigersted, Kolding Kommune, i en pressemeddelelse.

Lyshoej Alle lyssignaler og fodgaengerovergang
Midlertidige signalanlæg skal få trafikken til at glide bedst muligt i perioden, hvor der kun vil være én kørebane på strækningen mellem Fjordvej og Skolebakken på Lyshøj Allé. Foto: Kolding Kommune.

Lukket for gennemkørsel

I en uge – fra den 8. juni til den 15. juni – vil Lyshøj Allé være helt lukket for gennemkørsel på strækningen mellem de to midlertidige signalanlæg på hverdage i tidsrummet kl. 9.00-18.00. I den periode henvises bilister til omkørsel via Skolebakken-Nørre Bjertvej-Fynsvej.

Omkoersel ved TVIS fjernvarmearbejde
Der etableres omkørsel via Skolebakken-Nørre Bjertvej-Fynsvej i den periode, hvor Lyshøj Allé lukkes for gennemkørsel. Foto: Kolding Kommune.

Cyklister og fodgængere

Strækningen vil være åben for både cyklister og fodgængere i hele perioden.

Mellem de to midlertidige lyskryds etableres en midlertidig fodgængerovergang, så det bliver muligt at krydse Lyshøj Allé – f.eks. i forbindelse med besøg i naturområdet på Apotekerengen.

Busser

Bustoppestedet mellem Fjordvej og Skolebakken vil ikke blive betjent, mens arbejdet på fjernvarmenettet står på. I den uge, hvor strækningen i perioder vil være lukket for gennemkørsel, vil busserne køre via den anviste omkørsel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel