Kolding Netavis

Fem cubanere spiller hot jazz

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Afro Cuban Jazz gæster Godset. PR-foto.

Jazz6000 præsenterer tirsdag den 5. november et af de hotteste navne på den internationale jazzscene, når orkesteret Afro Cuban Jazz giver en opvisning i hot latinjazz på Godset.

Orkesteret Afro Cuban Jazz gæster Godset den 5. november, hvor de spiller klokken 20.00.

Jazz6000 glæder sig til at præsentere en koncert med det bedste, som afro-cubansk musik kan byde på.

Orkesteret tæller fem af de allerbedste cubanske jazzmusikere. På trommer finder vi den Grammy-nominerede Caliexto Oviedo, der er en af de mest markante repræsentanter for cubansk latinjazz og kendt i hele verden for sine ekvilibristiske trommefærdigheder. Den herboende congaspiller Eliel Lazo er et kæmpe perkussiontalent, som er blevet bemærket alle vegne. Han har spillet med store navne som Wayne Shorter, Herbie Hancock og Airto Moreira.

Herhjemme er han nok især kendt for sit orkester The Cuban Funk Machine, men han har også spillet med i Mikkel Nordsø Band, DR Big Band, Savage Rose og endda i Vild med Dans-orkesteret. Rytmegruppen tæller derudover den fremragende bassist Yasser Pino, som bl.a. er kendt fra orkesteret The Latin Syndicate. På klaver finder vi stjerneskuddet Abel Marcel, der altid spiller med overdådigt teknisk overskud og indføling. Orkesteret tæller derudover den cubanske sangerinde Lidices Hernandez, som med sin indfølende sangstemme hensætter publikum til en lille bar i Havanas farverige kvarterer, hvor alle danser og fester sammen.

Det bliver garanteret en meget hot aften på Godset, selv om det er blevet vinter og koldt udenfor. Billet til koncerten kan købes på www.jazzz6000.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *