Kolding Netavis

Eventyrligt Legoland Castle Hotel åbnet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Fredag aften åbnede Legoland Castle Hotel i Billund med 142 eventyrlige værelser, og åbningen af det Lego tematiserede hotel bød blandt andet på et stort festfyrværkeri.

Der var store smil på læberne hos de børn og voksne, som fredag aften var blandt de allerførste til at overnatte på det helt nye Legoland Castle Hotel. Det nye hotel, der er tematiseret som et ægte Lego slot, åbnede med et brag af et festfyrværkeri, inden de første gæster fik lov til at komme ind på de nye værelser.

– Det er helt fantastisk, at vi endelig har åbnet vores nye hotel. Vi har glædet os rigtig meget til at byde de første gæster velkomne i dag, og så var det bare rigtig dejligt at se børnenes reaktioner, da de ankom til hotellet og gik på opdagelse i et slot fyldt med eventyrstemning og LEGO magi, sagde Christian Woller, direktør i Legoland.

Riddere på hest og stort festfyrværkeri

Inden de forventningsfulde gæster kunne gå på opdagelse på det nye hotel, var der både en drage, ægte riddere til hest og en prinsesse i spil for at få åbnet slottet, så det hele til sidst kunne fejres med et stort festfyrværkeri.

– Det er en rigtig stor dag i Legoland. Når vi i dag kan åbne dørene til vores helt nye hotel, så er det kulminationen på fire års intensivt arbejde, og det skal naturligvis fejres med et brag af en åbningsfest, og det må man sige, at vi har fået stablet på benene her i aften, sagde Christian Woller.

Udover de heldige gæster, som skulle overnatte på slottet for allerførste gang, var mange interesserede fra lokalområdet også mødt op for at opleve åbningen af det nye slot i Billund.

Store forventninger

Det nye Castle Hotel er Legoland Billunds største investering til dato på 200 mio. kroner, og med de 142 nye værelser kommer Legoland op på at have 365 Lego tematiserede hotelværelser.

– Vi har meget store forventninger til vores nye hotel. Det er et helt ekstraordinært byggeri, og jeg vil gå så langt som til at sige, at det er Danmarks mest gennemførte hotel for børnefamilier, slutter Christian Woller.

Lørdag formiddag klokken 10 slår Legoland også porten op til en ny sæson, som udover det nye hotel byder på et spændende riddershow – Battle of the Brick, som kan opleves fra 4. maj til 17. august.

Se billederne længere nede på siden…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *