Kolding Netavis

DSB og arbejdsnedlæggelser

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Knud Erik Langhoff, folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti, Mariavej 9 6091 Bjert.

Kære DSB medarbejdere – Hold igen med arbejdsnedlæggelser, det begrænse udvikling af den kollektive trafik og Co2 begrænsning.

Ja, det er bare øv, for alle de danskere som ellers er indstillet på at skåne miljøet ved at droppe bilen og benytte den kollektive trafik, at vi nu skal leve med frygten for arbejdsnedlæggelser, altså endnu et parameter til fordel for egen bil, der som vi alle ved er en mere miljøbelastende transport form.

Mandag den 1. april lød det, ”Der kører ingen tog på Sjælland, fordi DSB personalet har besluttet at nedlægge arbejdet”.

Det må være en aprilsnar tænkte jeg, men det var det ikke, det var alvor.

Jeg tænkte ”godt jeg har bil, og er uafhængig af offentlige transport, og arbejdsnedlæggelser”.

At medarbejdere i DSB tillader sig at forhindre pendlere i at komme på arbejde, er ikke i orden. Her er tale om lønmodtagere der går på arbejde, for at tjene til det daglige brød, for at tjene til den skattebetaling der er så vigtig for hele det danske samfund.

Jeg tænker bare at der må være andre der havde de samme tanker som jeg, at nu udkæmpes der arbejdskampe til ugunst for miljøet, til ugunst for begrænsning af Co2 udledning.

Der er slet ingen tvivl om, at arbejdsnedlæggelsen 01.04.2019 vil få tvivlere til at fortsætte i egen bil, og få andre til at investere i bil og droppe den ustabile kollektive trafik.

Vi skal være mere miljøvenlige, vi skal ikke finde os i at DSB personalet nedlægger arbejdet og derved mindsker lysten til at droppe bilen og begrænse Co2 udledningen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *