Kolding Netavis

By og udvikling i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Hans Erik Adsbøl, Lucernehaven 20, 6000 Kolding.

Ovenstående emne, vil jeg personligt gerne ændre til By og AFVIKLING, det kræver jo et svar fra undertegnede. Trafik henhører under By og AFVIKLING, styret af Martin Pape, som chef, som efter min mening er total blottet for fornyelse, omkring løsning af de store trafikale problemer i Kolding. Den grønne bølge m.m.

Jeg har kontaktet afdelingen rigtig mange gange, vedrørende krydset Vonsildvej fra syd i krydset ved Føtex, der giver gevaldige problemer for de trafikanter, som skal til venstre ud mod motorvejen. Den grønne pil er tændt i højest 10 sekunder. Holder der et lastvognstog, der skal til venstre ud af Tankedalsvej, er det kun den der kommer over, og så er det rødt.

Trafikanter der kommer sydfra, spærrer så de andre to kørebaner, og det er sikkert ikke det eneste kryds det er galt med. Hvad med at lette bagdelen fra kontorstolen Martin Pape og kom ud i det virkelige liv, og se hvor elendigt jeres lyssignaler virker.

Det er muligt jeres kram er så dårligt, at det ikke lade sig gøre, så forbind anlægget med en timer.

Kolding by ligner en stor møgbeskidt by, fyldt med ildelugtende urin og bræk, glasskår, pizza bakker. Det er en skændsel og vi kan ikke være det bekendt.

App’en “giv os et praj” kan man godt glemme, det virker heller ikke.

Problemerne vælter ind med et stort underskud i kommunekassen. Det bliver formentlig ikke sjovt at lave budget i august. Underskud i skole- og idrætsforvaltningen, og social- og handicapområdet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *