Kolding Netavis

Billig buskort til 67+ årige fortsætter

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Søren Rasmussen (DF), formand for Seniorudvalget, Primulavej 7, 6000 Kolding.

Alle seniorer skal have råd til at komme ud og deltage i aktiviteter, være frivillig eller på anden måde få nogle gode oplevelser. Gode oplevelser styrker nemlig livskvaliteten og livsglæden, mindsker ensomhed og styrker den enkelte. Derfor indførte vi i 2017 det billige buskort til mennesker på 67 år og derover.

Ordningen er blevet en succes og blev fra i år en fast ordning. Dog har budgetforhandlingerne og debatten om besparelser, betydet at der er opstået usikkerhed om nu også ordningen fortsætter i 2020 og fremover. Derfor vil jeg gerne slå fast, at det gør den.

Fra 1. november kan kortet bestilles og det giver mulighed for at rejse med bus og rutebil inden for kommunegrænsen i et helt år for kun 500 kr.

Jeg ved mange er rigtig glade for ordningen og den virker efter hensigten. Det er også i vores interesse, at flest muligt bruger offentlig tranpost. Der er biler nok på vejene og af hensyn til klima og miljø er det også en rigtig god ide. Derfor skal ordningen efter min opfattelse vedblive, at være et tilbud til pensionisterne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *