Kolding Netavis

Kortsigtet planlægning

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Hans Holmer (SF), medlem af byrådet og Plan-, Bolig- og Miljøudvalget, Skovbogade 8, 6000 Kolding.

I SF har vi stemt imod at investor kan bygge et 10 etagers højhus på ”Cirkuspladsen” mellem Tvedvej og Kløvervej, tæt på det kommende Marina City projekt. Det er et område der i dag er lagt ud som et grønt areal.

Vi mener, at sådan et højhusbyggeri på et værdifuldt grøn område skal ses i en større helhed i forhold til Marina City, naturen, havnen, infrastrukturen og Kolding by. Det er en kortsigtet planlægning og fortjeneste at sælge en del af cirkuspladsen uden at der er tænkt ind i en større sammenhæng.

Det er os som politikker som har visionerne for byudviklingen i Kolding kommune. Vi skal ikke lade os styre af ”tilfældige” investorer der ønsker at bygge på de få grønne frimærker, som vi har tilbage i Kolding.

Grønne områder og vild natur er noget af det mest eftertragtede vi har tilbage. Specielt for folk som bor i tætbebygget byer. Alle mennesker har brug for grønne åndehuller hvor man kan stresse af og finde tid til fordybelse.

Derfor vil en virkelig fremtidig investering i Kolding være at have en byplanlægning hvor vi udvider, udvikler og sikre de få grønne områder vi har dag, så de også eksistere ud i fremtiden. Det vil i sandhed være en politisk vision og samtidig en god investering for Koldings fremtid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *