Kolding Netavis

Uopfordret jobansøgning

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Tobias Jørgensen (V), kloakmester og folketingskandidat samt byrådsmedlem Kolding, Fovsletvej 21, 6580 Vamdrup.

Kære vælger.

Jeg vil meget gerne søge et job ved dig. Om lidt er der folketingsvalg, og i den anledning ansøger jeg hermed uopfordret en stilling som folketingsmedlem i den kommende valgperiode.

Jeg har gennemlæst ansættelsesvilkårene der er beskrevet i Danmarks riges grundlov, og konstaterer at jeg er kvalificeret til jobbet.

Som person er jeg meget handlingsorienteret, og agerer på de opfordringer og spørgsmål jeg får, dette kan du naturligvis også forvente af mig. Jeg vil være tilgængelig og borgernær, hvilket også betyder at jeg fortsat vil være bosiddende i Trekantområdet efter et folketingsvalg.

Jeg er i dag ansat som byrådsmedlem i Kolding kommune på sjette år, og er rigtig glad for det, dog er jeg indstillet på at dette ansættelsesforhold ikke kan fortsætte, hvis du tilbyder mig jobbet som folketingsmedlem.

Jeg er meget opmærksom på, at som folketingsmedlem er det hele Danmark man arbejder for, jeg er dog og vil fremadrettet også være af den opfattelse, at en stærk lokal stemme på Christiansborg er vigtig. Og det kan jeg tilbyde.

Jeg tror på at praksiserfaring og en daglig gang i virkeligheden er afgørende for bedst muligt at bestride jobbet. Som det fremgår af nedenstående CV er det netop det jeg kan tilbyde med et arbejdsliv som håndværker og faglærer på erhvervsuddannelser.

2018-Nu: Aut. Kloakmester Lunderskov Nybyg
2014-2018: selvstændig entreprenør, og freelance underviser på kloakuddannelserne.
2012-2014: faglærer på struktøruddannelsen AMU Vest.
2006-2012: Anlægsstruktør/Specialarbejder Entreprenør H. Frisesdahl.
2005-2006: Værnepligtig og Sergent ved Dronningens Artilleri i Varde.

Jeg håber dette har givet dig lyst til at ansætte mig, kontakt mig evt. for yderligere info.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *