Kolding Netavis

Tidligere byrådsmedlem lukker café og ølkælder

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: BlumePress (Arkivfoto)

De næste par måneder lukkes der ned.

Tidligere byrådsmedlem, Jesper Elkjær, har truffet beslutningen om, at Café 1773 og Ølkælderen, som han driver i Christiansfeld, lukker. Café 1773 lukker senest ved udgangen af september, mens Ølkælderen senest lukker ved udgangen af oktober. Det oplyser han på Facebook.

Dermed blev det kun til fem måneder inden beslutningen om, at lukke igen blev taget. Der blev holdt åbningsreception 1. april i år. Men nu er det snart slut.

-Lukningen skyldes ene og alene økonomi. Det har ikke været muligt at opnå den ønskede og nødvendige omsætning for at drive stederne videre. Det er med stor beklagelse fra både Brødremenigheden og fra min side (Jesper Elkjær, red.). Vi ville ønske, at det var muligt at drive stederne videre. Personligt er jeg meget taknemlig for den mulig jeg fik, da Brødremenigheden investerede i de to projekter. Det har været en helt utrolig sjov og spændende proces at være i. At få lov til at skabe to så unikke steder er der ikke mange der får mulighed for, og både cafeen og ølkælderen blev til lige præcis det jeg drømte om, fortæller Jesper Elkjær.

Drømmen om egen beværtning var ikke en ny idé. Jesper Elkjær fortalte ved åbningsreceptionen til netavisen, at det var en mangeårig drøm, der gik i opfyldelse.

Desværre varede det kun kort tid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel