Kolding Netavis

Svømmesalen i Brændkjær bevares: Et skridt i den rigtige retning

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Niels Henning Bladt (V). Foto: Bo Nielsen.

Læserbrev af Niels Henning Bladt (V), byrådsmedlem, Sct. Knuds Vej 54, 6000 Kolding.

Det er med stor glæde, at jeg kan dele en fantastisk nyhed med jer. Den elskede svømmesal i Brændkjær er blevet reddet fra usikkerheden og bevares nu indtil 2027, takket være den stærke vilje og støtte fra vores lokale fællesskab og Kolding Kommune.

For nogle måneder siden var bekymringerne om fremtiden for vores svømmesal uundgåelige. Budgetspørgsmål og bekymringer om vedligeholdelse truede med at tage rum fra vores lokalsamfund. Men i dag kan jeg med glæde fortælle jer, at vores ihærdige indsats har båret frugt.

Kolding Kommune har afsat penge til drift af Brændkjær svømmesal, samt der er afsat penge til en grundig undersøgelse af behovet for vandfaciliteter i hele kommunen. Dette er mere end bare penge; det er et klart signal om, at vores svømmesal er en værdifuld del af vores samfund, og den fortjener vores støtte og beskyttelse.

Pengene til til drift sikrer, at svømmesalen kan fortsætte med at tjene som et centrum for sundhed, motion og sociale aktiviteter for både børn og voksne. Svømmesalen er ikke blot et sted, hvor vi lærer at svømme; det er et sted, der fremmer trivsel, inklusion og samhørighed. Det er et sted, hvor generationer mødes, træner og skaber minder.

De afsatte penge til undersøgelsen viser også byrådets engagement i at forstå behovene i vores samfund. Hvor skal der investeres i vandfaciliteter? Hvordan kan vi bedre imødekomme vores fælles behov for svømmefaciliteter? Disse spørgsmål vil blive besvaret, så vi kan planlægge vores fremtid med klarhed og vished.

Lad os forblive engagerede i vores svømmesals fremtid og forblive stolte af det stærke fællesskab, vi er en del af.

Lad os sammen se frem til mange flere år med sjov, sundhed og svømning i Brændkjær svømmesal.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel