Kolding Netavis

Stort tillykke til Kolding Havn

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Knud Erik Langhoff, borgmesterkandidat for Konservative i Kolding, Mariavej 9, 6091 Bjert.

Når nogen sejrer, er det på sin plads at ønske tillykke. Og ingen har vel sejret større end Kolding Havn har gjort det i deres dyst med byrådet i Kolding. Så derfor; tillykke.

At det er lykkedes Kolding Havn at slippe af med ca. 7 hektar sumpområde, som i folkemunde har fået det i denne forbindelse lidet flatterende tilnavn ”Alaska”, må siges at være en beundringsværdig bedrift. Forhandlingsresultatet bliver ikke mindre imponerende af, at det også er lykkedes at stille det politiske flertal tilfreds med udelukkende at få en smal stribe nord for Kolding Å.

Hvad der i lang tid har kunnet regnes som et ”guldæg” for kommunen i form af indtægtstunge byggeretter for fremtidens boliger og liberale erhverv på havnen, er med det foreliggende forslag blegnet til nærmest ingenting og kan endda risikere at blive en ”slamklods” om benet på kommunen og dens skatteydere.

I Det Konservative Folkeparti undrer vi os over, at byrådspolitikkerne i kommunen bakker op om dette nærmest uanvendelige oplæg, når nu den første udmelding et samlet byråd fremkom med i november 2018, var at Kolding Havn skulle lukkes helt ned.

Konservative i Kolding vil ikke lukke Kolding Havn, men vil omlægge den og være restriktive i tilgangen til, hvilke produkter, der skal føres ind og ud af havnen i fremtiden.

Vi ønsker en kønnere, grønnere og renere havn, end det Kolding Havn er i dag. En havn, som kommunens borgere kan være stolte af og se meningen med.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *