Kolding Netavis

Stig Rossen julekoncert: Første koncert ud af tre udsolgt

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Stig Rossen og gæstesolist Frederikke Vedel kan opleves til julekoncerten i Brændkjærkirken. Pressefoto.

Den første Stig Rossen julekoncert ud af ialt tre er nu udsolgt i Brændkjærkirken i Kolding.

Årets Stig Rossen julekoncert er kommet godt fra start. Det gælder også i 2023, hvor Stig Rossen for 29. år i træk spreder julestemning i Brændkjærkirken i Kolding. Det sker lørdag den 16. december klokken 13, 15.30 og 18.

Koncerten klokken 15.30 er allerede nu udsolgt, men det er muligt at købe billetter til klokken 13 og 18.

Alting emmer af julehygge, lanterner og den store, plyssede lænestol, hvorfra årets julehistorie bliver læst højt. Med sig på scenen har Stig Rossen årets gæstesolist, Frederikke Vedel, og hele det trofaste julehold.

Kapelmester Thomas Jaque står i spidsen for det velspillende 6-mands-band og de fire dygtige korsangere.

Bredt repertoire

Alle medvirkende leverer et bredt repertoire med alt fra traditionelle salmer til mere gospelinspirerede julehits. Der er helt nye sange og engelsksprogede favoritter på programmet, men det er de dansksprogede juleklassikere, som er i centrum.

For Stig Rossen er det must, at julen handler om alle de varmeste værdier, om nærvær og næstekærlighed, og uanset om du er til Årets Julekoncert for første gang eller for 29. år i træk, er du garanteret en stemningsfuld koncertoplevelse fyldt med musikalitet og julehygge.

-Jeg glæder mig til på vegne af Kolding Flisepudser Laug af 1985, at byde det forventningsfulde publikum velkommen til Årets Julekoncert, fortæller Oldermand Jørn Pedersen.

Billetter til Stig Rossen julekoncert kan købes her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel