Kolding Netavis

29. julekoncert med Stig Rossen

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Stig Rossen og gæstesolist Frederikke Vedel kan opleves til julekoncerten i Brændkjærkirken. Pressefoto.

Stig Rossen er for 29. år i træk klar til julekoncert i Brændkjærkirken.

Ingen jul uden Stig Rossen og årets julekoncert. Det gælder også i 2023, hvor Stig Rossen for 29. år i træk spreder julestemning i Brændkjærkirken i Kolding.

Alting emmer af julehygge, lanterner og den store, plyssede lænestol, hvorfra årets julehistorie bliver læst højt. Med sig på scenen har Stig Rossen årets gæstesolist, Frederikke Vedel, og hele det trofaste julehold.

Det er som altid kapelmester Thomas Jaque, der står i spidsen for det velspillende 6-mandsband og de fire fantastiske korsangere. Sammen leverer de et bredt repertoire med alt fra traditionelle salmer til mere gospelinspirerede julehits. Der er helt nye sange og engelsksprogede favoritter på programmet, men det er de dansksprogede juleklassikere, der er i centrum.

For Stig Rossen handler julen om alle de varmeste værdier, om nærvær og næstekærlighed. Uanset om du er til julekoncerten for første gang eller for 29. år i træk, får du en stemningsfuld koncertoplevelse båret af musikalitet og julehygge.

-Jeg glæder mig til på vegne af Kolding Flisepudser Laug af 1985, at byde publikum velkommen til årets julekoncert, fortæller oldermand Jørn Pedersen i en pressemeddelelse.

Stig Rossen og Frederikke Vedel kan opleves i Brændkjærkirken i Kolding lørdag den 16. december klokken 13, 15.30 og 18. Billetter kan købes her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel