Kolding Netavis

Se pinsesolen danse i Marielundskoven

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Pressefoto.

Pinsemorgen,søndag den 28. maj, brygger Lions Bramdrupdam masser af kaffe og te i Marielundskoven ud for Skovløberhuset. Løvinderne producerer to typer platter.

Der vil være en chance for at købe en lille skarp til halsen og forhåbentlig bliver der lejlighed til at se pinsesolen ”danse” i de smukke omgivelser.

Udover morgenkaffen vil der være en tombola, som byder på mange fine gevinster. Tidligere år har der været udsolgt af lodder ret hurtigt, hvilket betyder, at det er om at sikre nogle lodder tidligt på morgenstunden, hvis du skal have chancer for at vinde nogle af gevinsterne.

Tage Vogensen er dette års primus motor i Pinsemorgen arrangementet. Det betyder, at det er ham, som trækker i trådene for at få det hele til at gå op i en højere enhed. De forklæde klædte ”løver” klarer serveringen hele søndag formiddag igennem.

Forum Kolding Bramdrupdam sponsorerer lån af borde og stole samt en stor del catering til platter. Flere andre sponsorer gør det muligt at lave sådan en event. Et billede fra Galleri Jes Nordby til en værdi af 5.000 kroner sættes på auktion.

-Vi ”løver” i Lions Bramdrupdam glæder os meget til at byde jer velkommen ved Skovløberhuset Pinsemorgen, og vi ønsker samtidig, at der kommer mange penge ind til vores humanitære indsats især i lokalområdet, siger Tage Vogensen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel