Kolding Netavis

Sang og musik fra hele verden på Skamlingsbanken

Redaktion
Af Redaktion
Fra koncerten søndag eftermiddag på Skamlingsbanken med Malene Kærgård i hovedrollen. Foran scenen ses det medvirkende børnekor fra Kolding. Foto: sebro.

Der var musik og sang på Skamlingsbanken søndag eftermiddag i høj kvalitet, da Malene Kjærgård havde opstillet scene og taget sit band med, som til lejligheden var udvidet med fire blæsere og et børnekor fra Kolding.

Koncerten bragte publikum en tur jorden rundt i sang og musik under åben himmel. Og publikum fik en god musikalsk oplevelse i høj kvalitet med sig hjem, skriver Fællesavisen.

Hvor mange der overværede koncerten er svært at sige noget konkret om. Der var nemlig gratis entre, og mange af tilhørerne havde spredt sig godt ud i det smukke område. Kun lige foran scenen sad folk i flok og lyttede.

Malene Kjærgård gav koncert på Skamlingsbanken med sang og musik fra hele verden. Der var blandt andet musik fra Brasilien.

Malene Kjærgård har med stor succes turneret med koncerten ”Malene Kjærgård – Jorden Rundt”. I anledning af, at koncerten i år er blevet udvalgt som signaturevent for Trekantområdets Festuge, inviterede Jazz i Trekanten publikum med på rejsen på Skamlingsbanken – ledsaget af fint vejr og omgivet af en flot natur.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel