Kolding Netavis

Pavillon tættere på med kommunal støtte

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

I Ødis har man planer om at opføre en pavillon ved Ødis Sø.

Og med et tilsagn om 315.000 kroner i støtte fra kommunens landsbypulje, er projektet nu kommet nærmere, skriver netavisen Sebro Press.

Og hvis alt går, som borgerne i Ødis gerne vil, så kan byggeriet gå i gang i løbet af 2020 eller 2021. Pavillonen er på tegnebrættet udført således, at der fra taget bliver udsigt over Ødis Sø.

Her kan landsbyens beboere og andet godtfolk nyde dyreliv og solnedgangen, og skulle der komme en byge forbi, kan de blot trække indenfor og selv varme en kop kakao, te eller kaffe i et lille køkken.

Skitserne er allerede klar

Skitserne er klar. Nu mangler man tilsyneladende bare at få diverse tilladelser til i hus, samt at få restfinansieringen på plads.

Et foreløbigt skitseprojekt er lavet i samarbejde med Tegnestuen Mejeriet i Kolding. Projektet indgår i en samlet plan ved søen, som går ud på at skabe en landsbyfælled som et samlingssted for lokalområdets beboere.

Landsbyens nye sø-pavillon vil få plads til 20 besøgende. Det bliver opholdsrum, et lille køkken, toilet- og en udsigtsplatform på taget, fortælles det fra Ødis om projektet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *