Kolding Netavis

På vej ind i anden kultur

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Hans Erik Adsbøl, Lucernehaven 20, Vonsild, 6000 Kolding.

Jeg sidder ofte om aftenen og sonderer meget over vores fremtid i Danmark. Jeg og min kone har den korteste tid tilbage i livet. MEN jeg tænker meget over dem som vi overlever, som vil gå en svær tide i møde. Vi kan vel huske tilbage til Morten Koch-tiden, hvor man kunne besøge naboen eller genboen, til en kaffetår, uden at låse vores døre. Det er vel unødvendigt at skrive, den tid er forbi.

I dag har vi alle barrikaderet os mod tyveri, indbrud. Aldirig før, er der opsat så mange tyveri alarmer, tågekanoner, kamera, hvor de fleste er overvåget af alarmcentraler.

Nu ser vi ofte hvordan nogle går ind frit fra gaden med indkøbsvogn, og tømmer diverse forretninger, og sælger det videre på det “sorte” marked. Forretningerne kontakter politiet, men får det svar, det har politiet ikke tid til.

Sig mig engang, hvad er der blevet af det gamle Danmark? Det lader til, at også myndighederne har opgivet.

Mange af de flygtninge m.m. der kommer her til landet, har en helt anden kultur, og ikke mindst en anden religion end vi har i Danmark. Muslimer har en helt anden kultur overfor deres kvinder, de regnes jo ikke for noget. Når de kommer fra et muslimsk land se nu de sidste drab i Marokko. Det er helt ufatteligt, at vi i Danmark skal leve med de forandringer.

Mange snyder og bedrager: Hver dag kan man læse, hvor de terroriserer ældre mennesker, for ikke at for glemme alle de voldtægter på danske kvinder. De kommer i flok, og smadrer mennesker for et godt ord. Nu må tiden kommet til, at vi måske ender i en borgerkrig, smid dem da ud, ja så siger man det kan vi ikke pga. de konventioner vi har skrevet under på. Så se at komme ud af de konventioner, og betal den bøde det må koste. Jeg tror desværre det er for sent. Nu går snakken jo på nedlæggelse af de fordyrende regionerne, hvilket jeg syntes er en god ide.

Nej tag fat om det enorme store problem, alt den indvandring m.m. og det kan kun gå for langsomt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *