Kolding Netavis

Overskud fra budgetforhandlinger fordelt

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Kolding Byråds Økonomiudvalg har fredag fordelt en større sum penge der var i overskud efter budgetforhandlingerne sidste år.

Det var særligt vigtigt for Dansk Folkeparti, at sikre børnepasning og folkeskole – og det lykkedes, skriver Dansk Folkeparti i en pressemeddelelse.

Kristina Jørgensen der er formand for Børne- og Uddannelsesudvalget, siger:

– Jeg er meget glad og tilfreds. Mit udvalg modtager omkring halvdelen af midlerne i 2019. Nærmere bestemt 13,45 millioner kroner. Det gør, at vi kan bevare niveauet i vores fantastiske folkeskole, vi kan få etableret de køkkener i daginstitutionerne som mangler, vi kan få flyttet børnehaven ved sygehuset – der hvor Hotel Comwell skal bygge og så får vi balance i økonomien på området. Jeg kan ikke få armene ned, det er en god dag for kommunens børn og unge.

Viceborgmester Søren Rasmussen der er formand for Fritids- og idrætsudvalget er også en glad mand:

– Vi har haft et stort ønske om at kunne få midler til kunstgræsbaner. Det gik over forventning og vi kan nu komme i gang med to anlæg. Et ved Kolding Stadion og et til KoldingQ. Det vil virkelig en god dag for fodbolden i Kolding. Jeg glæder mig meget til, at komme i gang.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel