Kolding Netavis

Oplevelsestur for hele familien

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Hylkedalen sydvest for Kolding bliver den smukke ramme for en dag med gratis oplevelser for store og små.

Der er basis for en god familieudflugt, når Klimavand, Kolding Kommune og BlueKolding inviterer til en aktiv dag i Hylkedalen på Naturens dag med oplevelser for både børn og voksne. Der vil være tre spots, der under hver sin overskrift byder på en bred vifte af oplevelser: Aktiv i Hylkedalen, Natur i Hylkedalen og Vand i Hylkedalen.

– Der vil helt sikkert være aktiviteter for alle. Du kan fx lave crossfit eller løbe trailløb, du kan lave snobrød, låne et fiskenet og fange smådyr i Seest Mølleå, tage på skattejagt og blive klogere på birkemusen og de vilde planter, der er i Hylkedalen, for bare at nævne nogle få ting, der står på programmet, fortæller naturvejleder Nanna Winbladh fra Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Arrangementet hedder Hylkedalen i bevægelse og sætter fokus på, at der i løbet af de næste år er forskellige tiltag på vej i Hylkedalen. Blandt andet kommer der et trailcenter i Seest Idrætspark og Hylkedalen skal klimatilpasses. De projekter kan du høre meget mere om, hvis du tager til Hylkedalen på søndag.

Arrangementet er gratis og du kan komme, når du vil i tidsrummet klokken 10-13. Startsted og parkering er Seest Idrætspark, Holbergsvej 50, 6000 Kolding.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel