Kolding Netavis

Omsorgssvigt på plejehjem

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Hans Erik Adsbøl, Lucernehaven 20, Vonsild, 6000 Kolding.

Jeg tror det ryster mange, det som vi i den sidste tid er blevet præsenteret for på vores plejehjem. Man tror det er løgn, som vi behandler vores ældre på plejehjemmene.

Gudskelov lov og tak for, at man har placeret skjult overvågningskamera, så sandhederne kommer frem i lyset. Det er åbenbart blevet hverdag, den umenneskelige behandling, vi byder de ældre på mange plejehjem.

I gamle dage var det et kald, at hjælpe de svage i vores samfund. Disse uhyrligheder, som pressen præsenterer os for, er blevet til et arbejde uden nogen form for menneskelighed og varme og empati.

Jeg kan ikke forstå, at noget personale kan have så lidt indsigt til ældre og demens sygdom. Der er trods alt også gode plejehjem, hvor der selvfølgelig findes dygtige personale og ledere, som har et godt samarbejde med de pårørende.

Men det personale, som man har angivet her, burde absolut ikke have med hverken mennesker eller dyr i deres varetægt. Det er helt utilstedeligt, det vi har været vidner til. Føj siger jeg bare.

Igen er det kommunerne, der svigter deres område. Det er kommunerne, som ældreplejen hører under. I er tydeligvis ikke jeres opgave voksen. Jeg tror desværre, at vi kun har set toppen af isbjerget. Det skal stoppes nu.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *